Veel gestelde vragen.

Zijn wimperextensions schadelijke voor de natuurlijke wimper?

Extensions zijn NIET schadelijk voor uw eigen natuurlijke wimpers! Het is echter wel belangrijk dat de wimperextensions op de juiste manier geplaatst worden in combinatie met de juiste materialen. De natuurlijke wimper zal niet beschadigd raken, tenzij deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de extension vastzit. 
Laat de extensions dan ook verwijderen door een professional.

Zijn wimperextensions geschrikt voor iedereen?

Extensions zijn helaas niet geschikt voor iedereen. De wimperextensions worden gezet op uw eigen natuurlijke wimpers. Als iemand echter van nature geen of bijzonder weinig wimpers heeft, kunnen extensions niet gezet worden. Wanneer u hele dunne of broze wimpers heeft, kunnen wimperextensions ook niet altijd bevestigd worden. U kunt dit het beste navragen bij uw styliste, zij zal kunnen inschatten of extensions bij u mogelijk zijn. 

Is het ook mogelijk wimperextensions bij mij zelf te zetten?

Het zetten van wimperextensions is een zeer nauwkeurige behandeling die professioneel dient te worden uitgevoerd. Het is daarom absoluut onmogelijk om bij uzelf extensions te zetten. Het is van groot belang voor een deskundige wimperstylist te kiezen.

Kan ik met de wimperextensions zwemmen of douchen?

Wimperextensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee, zweet en zelfs een keer naar de sauna is geen enkel probleem! De lijm waarmee de extensions geplaatst zijn is bijzonder sterk en waterproof. 

Kan ik make-up in combinatie met de wimperextensions gebruiken?

Wimperextensions geven van zichzelf al een vollere uitstraling. De meeste mensen vinden het echter fijn om bij speciale gelegenheden en feestjes iets extra’s te doen. Ik verkoop in mijn salon dan ook de Liquid Eyeliner, oogpotlood en Volume Mascara's speciaal voor wimperextensions.

Welke producten u ook in combinatie met extensions gebruikt, let erop dat deze op waterbasis zijn en niet op oliebasis! Olie lost de lijm op en is daarom funest voor wimperextensions!

Hoelang duurt een behandeling?

Een nieuwe set  plaatsen duurt ongeveer anderhalf uur, afhankelijk van het aantal wimpers dat u heeft en de ervaring van de styliste.
Let op: Als een wimperstyliste beweert dit veel sneller te kunnen (30 minuten of iets dergelijks), zet ze of heel weinig wimpers of gebruikt ze niet de juiste 1 op 1 methode!

De Russian Volume (2D-6D) neemt meer tijd in beslag, ga uit van 2 a 3 uur.

Wat is de gemiddelde levensduur van de wimperextensions?

Eenmaal aangebracht gaan de extensions tot ongeveer 4-6 weken mee. Doordat extensions aan uw eigen wimpers gelijmd worden, vallen ze samen met uw natuurlijke wimpers uit. De natuurlijke wimper groei-cyclus voltooid zich gewoonlijk elke 2 maanden. Door goede verzorging gaan de extensions uiteraard langer mee. De gemiddelde klant komt meestal rond de 3 weken terug voor een opvul behandeling.

Hoe moet ik mijn wimperextensions verzorgen?

Gebruik om de paar dagen een goede coating om de extensions te beschermen tegen: vuil, olie en stof. Coatings zorgen ervoor dat de extensions beter blijven hechten, doordat ze de wimperlijm beschermen.
Zorg er tot slot voor dat uw extensions niet in aanraking komen met olie-producten. Mascara’s, eyeliners en dergelijke op basis van olie zijn funest voor wimperextensions omdat deze de lijm aantasten.
Na de behandeling krijgt u een "nazorg wimperextensions" briefje mee.

HOEVEEL KOST EEN NIEUWE SET WIMPEREXTENSIONS?

Zie "prijslijst".

Heeft u nog andere vragen dan kunt u altijd contact opnemen via de contact gegevens.